Servicii suport clienti

Suport clienți in limba germană pe toate canalele de socializare/comunicare: Facebook, Instagram, E-mail, linie de…

Oferim asistență și sprijin companiei dumneavoastră în legătură cu produsele sau serviciile oferite online, pentru a veni în întâmpinarea clienților.

Asigurăm suport pentru clienți în limba locală pe toate canalele de socializare și comunicare: Facebook, Instagram, E-mail, linie de asistență telefonică, chat online.

(Aplicații: https://www.liveagent.ro/, https://www.daktela.com/ro/home-office/, https://www.zendesk.com/)

Utilizăm rețelele de socializare precum Facebook și Instagram, dar putem adapta serviciile în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Importanța suportului pentru clienți pe rețelele de socializare în cazul unui magazin online nu poate fi subestimată. Acest lucru oferă o modalitate ușoară și rapidă de a comunica cu clienții și de a oferii suport și informații despre produsele dumneavoastră. Aceste servicii pot contribui la creșterea numărului de vânzări și la îmbunătățirea satisfacției clienților.

Comunicarea prin e-mail:

E-mail-ul poate fi unul dintre cele mai eficiente moduri de a comunica cu clienții și partenerii dumneavoastră. Este important să formulăm corect textul gramatical pentru comunicarea prin e-mail. Utilizarea corectă a limbii și a gramaticii creează o imagine profesională și oferă credibilitate mesajului transmis.

Asistență telefonică:

Oferim asistență prin intermediul unui call center sau a unei linii telefonice dedicate, unde clienții pot adresa întrebări, probleme sau solicitări legate de produsele sau serviciile companiei.

Chat online:

Oferim posibilitatea clienților de a comunica direct cu un reprezentant al companiei prin intermediul unei ferestre de chat live pe site-ul web. Acest serviciu permite răspunsuri rapide și interacțiune în timp real.

Accesați noi oportunități de afaceri prin internaționalizarea magazinului online.
Contactează-ne
67%
Economisești pentru cheltuielile de internaționalizare dacă ne lași să te ajutăm
25%
Este media de creștere dacă internaționalizezi magazinul online
750
milioane de noi utilizatori la care poți vinde produsul tău

Simplificați procesul de expansiune internațională cu ajutorul serviciilor noastre specializate!

Cere oferta